Szerencsére ritkán, de előfordul, hogy egy Keyence eszköz meghibásodik.

Mi ilyenkor a teendő?

1. Ki kell tölteni az alábbi linken található formanyomtatványt
   angolul: http://www.keyence.de/company/rma.php
   németül: http://www.keyence.de/company/rma_english.php

2. Válaszként kapsz egy javítási megrendelőt, ami tartalmaz egy becslést arra, hogy amennyiben az adott típusú eszköz javítható, és nem garanciális hibája van, mennyi lehet a javítás maximális költsége.

3. A kitöltött, aláírt lapot vissza kell küldeni nekünk. Amennyiben a javítás idejére csere eszközt igényelsz, úgy ezt ezen a megrendelőnlapon megteheted, a megfelelő rublika beikszelésével.

4. Válaszként érkezik egy hatjegyű javítási szám. A meghibásodott eszközt a következő címre kell elküldeni, a csomagon a javítási számot feltüntetve:

Keyence Deutschland GmbH
Reparaturservice
Siemensstrasse 1.
63263 Neu-Isenburg, Németország

5. A csere eszköz a javítás ideje alatt díjmentesen áll rendelkezésedre. Amennyiben az eszköz nem javítható, úgy a csere eszközt megveheted, vagy amennyiben gyári hibás volt az eszköz, megtarthatod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keyence.blog.hu/api/trackback/id/tr371765071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robz 2011.03.09. 07:32:02

Üdv!

A formanyomtatványok linkje fel van cserélve...
süti beállítások módosítása